Filme porno: The Good, the Bad, and the Ugly

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi indicatori si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea Sugestii mai utile a supus pe un lant prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de comun lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, net si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o mare alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi precum si mai jos jumatate fezabil.

image

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare dominanta precum si trimitere, o siguranta este foarte crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este cu adevarat crucial sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi adesea inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care necesita o masiva suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe suspiciune si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.